RSS

Украинские новости

Свобода: ДАІ не пускає автобуси з активістами з регіонів на марш УПА в Київ

  •      5

Всеукраїнське об’єднання Свобода заявляє, що співробітники ДАІ не пускають автобуси з активістами партії, що прямують на марш УПА до Києва з різних регіонів України.

Зокрема, два автобуси з членами Свободи зупинили співробітники ДАІ в селищі Колки Маневицького району. В автобусах знаходилися декілька десятків націоналістів, які мали намір взяти участь у сьогоднішньому Марші УПА в Києві.

Волинська обласна організація Свободи розцінює цей крок як спробу Партії регіонів зірвати святкування 69-ї річниці з дня створення УПА. «Влада боїться справжніх героїв України, пам’ять яких ми сьогодні вшановуємо. Ми вважаємо, що за ці дії репресивного характеру нинішня бандитська влада повинна нести відповідальність», — заявив голова Волинської обласної організації ВО Свобода Анатолій Вітів.

Крім того, активісти житомирської Свободи заявили, що ввечері 13 жовтня перевізник, з яким був підписаний договір про перевезення, відмовився надавати транспортні послуги через тиск з боку ДАІ, які «заборонили надавати автобуси».

«Такими діями влада в черговий раз демонструє свою слабкість і страх перед українських і йде на свідоме порушення закону. Ми вимагаємо відставки начальника Житомирського обласного управління ДАІ за перевищення повноважень», — заявив голова Житомирської обласної організації ВО Свобода Сидір Кізін.

Крім того, на дії даішників поскаржився голова Тернопільської обласної організації ВО Свобода Олексій Кайда, а представники хмельницької Свободи заявили, що добиралися до Києва на потягах. При цьому ВО Свобода закликає всіх небайдужих прибути о 16:00 до пам’ятника Шевченку в Києві і взяти участь в Марші слави УПА. Нагадаємо, ВО Свобода заявило, що має намір вивести на вулиці Києва близько 20 тисяч осіб.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.