RSS

Украинские новости

У ПР заявили, що тепер вони сильніше за всіх

  •      2

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не бачить політичної сили в Україну, яка могла б конкурувати з його партією. «Я такої сили не бачу, вона ще не сформована.

За потенціалом структуризації з Партією регіонів поки не може конкурувати ніхто», — заявив Єфремов. «Сьогодні ми самі з собою боремося. Наші помилки іноді працюють проти нас, а не робота наших опонентів», — вважає депутат. На його думку, екс-прем’єр Юлія Тимошенко не може бути сильним опозиціонером, оскільки вона «не змогла відбутися у владі».

Єфремов зазначив, що він є прихильником, так званої, системи «2 +1», коли на політичній арені є дві великі партії, але є і ряд дрібніших партій, «які в разі помилок великих політичних сил забирають у них голоси». 

Разом з тим він не став відповідати на питання, з якою політичною силою Партія регіонів точно не буде об’єднуватися.«Тільки молодий політик може стверджувати, що він з кимось об’єднуватися не буде.

Якщо інтереси держави вимагають такого об’єднання, то, як правило, політичні сили (навіть кардинально протилежні) знаходять в собі сили об’єднатися «, — сказав Єфремов. За його словами, на сьогоднішній день ПР веде консультації з об’єднання з іншими політичними силами, але конкретних рішень поки немає. 

ТСН

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.