RSS

Украинские новости

Тимошенко госпіталізували

  •      3

У вівторок екс-прем’єра Юлію Тимошенкоперевели в одну з палат медико-санітарної частини Київського СІЗО для проходження призначеного курсу лікування.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України.

«У відповідь на численні суперечливі публікації в інтернет-виданнях та ЗМІ Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт у Київському слідчому ізоляторі Тимошенко 25 листопада ц.р. була тимчасово переведена в іншу камеру , умови якої були не гірше , ніж у попередній камері. Сьогодні, 29 листопада 2011 року, Тимошенко перевели в одну з палат медико-санітарної частини Київського СІЗО для проходження призначеного курсу лікування. Побутові умови в цій камері (у тому числі і температурний режим) відповідають європейському рівню, а також вимогам національного законодавства та міжнародним стандартам «, — йдеться в повідомленні пенітенціарної служби.

Крім того, наголошується, що зараз стан здоров’я Тимошенко медперсоналом СІЗО визначається як таке, що не погіршився за останні кілька днів і відповідає протіканню наявного захворювання. В даний час вона проходить у повному обсязі призначений МОЗ курс лікування.

Також пенітенціарна служба повідомляє, що сьогодні з 14:00 в одному із слідчих кабінетів на території медико-санітарної частини Київського СІЗО проходить зустріч Тимошенко з її захисником Сергієм Власенко.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.