RSS

Украинские новости

У Партії регіонів закликають позбутися Галичини

  •      0

Народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв вважає, що Україні стане стійкою країною, якщо позбутися Галичини.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на «Українську правду», про це він заявив під час виступу на посольських вечорах посла Російської Федерації в Україну , присвячених 65-річчю Нюрнберзького процесу в Києві.

«Я переконаний, що в моєї країни немає майбутнього без подолання наслідків пакту Молотова-Ріббентропа, так як в одних кордонах містити Галичину і Донбас, Галичину і Крим можна тільки силою», — заявив депутат.

За його словами, «УРСР створили три кривавих диктатора — Ленін, потім Сталін, який приєднав весь захід, скориставшись правом сили, і Хрущов, для балансу етнічного та ментального, приєднавши Крим».

«Цю країну можна утримати, тільки маючи НКВД, МГБ, КДБ і КПРС. А зараз, що ми можемо запропонувати? Нашу рідну Генпрокуратуру, чи що? Ось на якій підставі втримаються всі ці території разом?», — Сказав Болдирєв.

«Тому я вважаю, Україні стане стійкою країною після того, як позбавиться або від заходу, або від сходу. Я за те, щоб вона позбулася Галичини . Якщо прибрати Галичину з моєї країни і залишити справжню Україна — з Донбасом і Кримом, це і буде перша Росія. А там буде Російська Федерація «, — заявив регіонал.

Наприкінці виступу Болдирєв назвав Галичину «наростом на тілі Україна».

Пізніше, у своєму виступі екс-міністр закордонних справ Петро Порошенко висловив обурення заявами регіонала.

«Я взагалі не розумію, яким чином політик, який представляє правлячу партію, виступає з такими заявами і при цьому має шанс сидіти в парламенті і голосувати за партію, яка є лідируючою в моїй країні! Для мене це абсурд. Якщо ти поет, то склади мандат і йди писати вірші «, — заявив Порошенко.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.