RSS

Украинские новости

У Москві вбито актора з «Глухаря» і «Марш Турецького»

  •      10

Актор В’ячеслав Титов знайдений задушеним в своїй московській квартирі. Про це 29 грудня повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, тіло вранці 29 грудня виявила мати актора. За інформацією видання Life News, квартира Титова розташована в будинку на Новорогожской вулиці. Загиблий був голий, а на голові у нього був пакет. За попередніми даними, перед тим, як задушити, Титова вдарили по голові важким предметом.

Розглядаються різні версії, в тому числі версія вбивства на грунті ревнощів. За деякими даними, Титов спілкувався з особами нетрадиційної сексуальної орієнтації (втім, у нього була і дитина — дочка Стефанія). Передбачається, що актора задушив невідомий чоловік, який провів ніч у нього в гостях.При цьому агентство «Інтерфакс» повідомляє, що, за попередніми даними, смерть наступила більше доби тому.

Титову було 40 років, він грав у детективах «Глухар», «Слід» і «Марш Турецького». Всього він знявся в 40 фільмах, ще сім фільмів з його участю повинні були вийти в 2012 році. Також актор з 1994 року працював у Московському академічному театрі імені Маяковського.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.