RSS

Украинские новости

Син Саркозі залишив Україну

  •      4

Літак з сином президента Франції Ніколя Саркозі П’єром, який у середу вранці був госпіталізований в одну з одеських лікарень , вилетів з Одеси до Парижа.

Про це повідомив РИА Новости джерело в мерії міста.

П’єр Саркозі у вівторок увечері виступав в ролі діджея на приватній закритій вечірці в одеському клубі «Чайковський». Вранці в середу його госпіталізували з діагнозом «отруєння». Українські лікарі оцінюють стан Саркозі-молодшого як «середньої тяжкості», але запевняють, що його життю нічого не загрожує.

«Літак з сином Ніколя Саркозі вже вилетів з міжнародного аеропорту Одеси», — сказав співрозмовник агентства. За його словами, одеські лікарі практично всю середу готували П’єра Саркозі до транспортування на батьківщину. П’єр, старший син президента Франції, народився в 1985 році від шлюбу Ніколя Саркозі з Марі-Домінік Кюльолі.

Він ще в роки навчання в коледжі захоплювався музикою і хіп-хоп-культурою і часто стає за діджейський пульт, а також активно продюсує молодих музикантів. Більшість друзів П’єра довгий час залишалися в повному невіданні, що він син одного з найвпливовіших політиків.

П’єр приховував своє справжнє прізвище, прикриваючись то другою частиною родового імені — Нажі, то псевдонімом Мозі. Тільки, коли він разом з батьком піднявся сходами Єлисейського палацу в день інавгурації Ніколя Саркозі, йому стало складно приховувати своє походження від оточуючих.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.