RSS

Украинские новости

Євро-2012 стане для Києва колапсом

  •      50

Під час Євро-2012 Київ зіткнеться з величезними пробками через масове закриття вулиць — центр більше ніж на місяць стане пішохідним. Планують перекривати і деякі станції метро: так, в день матчів не будуть працювати «Олімпійська» і «Палац спорту». У КМДА склали транспортну схему на час чемпіонату.

 «Фан-зона на Хрещатику і Майдані з 25 травня по 1 липня буде тільки пішохідної», — розповів перший заступник начальника управління транспорту Іван Шпильовий, пише газета«Сегодня» .

 У день матчів будуть закриті для проїзду вулиці Червоноармійська, Федорова, Барбюса, пер . Лабораторний, бул. Л. Українки, вул. Басейна та пл. Л. Толстого. «Це буде так званий транспортний периметр, куди під час матчу зможуть заїхати лише гості, спецтехніка та місцеві жителі за пред’явленням паспорта. Між матчами цей периметр працює в звичайному режимі за винятком Хрещатика », — зазначив Шпильовий. 

У дні матчів буде змінена і робота наземного громадського транспорту. «Деякі маршрути, що проходять через цю зону, розриваються на два. Деякі замінюватися автобусами, щоб можна було об’їхати », — повідомив чиновник. Не пощастить і пасажирам метро. Наприклад, станції «Олімпійська» і «Палац спорту» будуть закривати в день футболу на добу, щоб уникнути тисняви ​​і різних НП, можливо, така ж доля спіткає станції «Майдан Незалежності», «Хрещатик» і «Театральну». 

Весь бул. Л. Українки в КМДА збираються віддати під паркування автобусів УЄФА. Також для організованих груп уболівальників будуть паркінги біля Кловського спуску і вул. Горького.«Людей, які прилітають до« Борисполя », будуть вивозити спецавтобуси до ст. «Бориспільська». Звідти вони потрапляють на найближчі до стадіону ст. м. «Кловська», «Палац України», адже інші станції будуть закриті. Пішки вони вже йдуть до стадіону », — розповідає схему Шпильовий. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.