RSS

Украинские новости

Забзалюку загрожує фізична розправа?

  •      3

Народного депутата, члена фракції «БЮТ-Батьківщина» Романа Забзалюка, який раніше оприлюднив інформацію про його підкуп лідером групи «Реформи заради майбутнього» Ігорем Рибаковим, можуть спробувати фізично знищити. Про це заявив сам Забзалюк в інтерв’ю «Українській правді ».

 «Я хочу попросити у вас про допомогу, — звернувся Забзалюк до журналістів. — Я здогадуюся, якою буде реакція (на оприлюднену інформацію). Моє фізичне знищення … » Політик підкреслив, що не перебільшує. «Я не згущую фарби. Охорони в мене немає. Я хочу попередити: у керівництва партії «Батьківщина» є додаткові матеріали, які поки недоцільно оприлюднити, і які стосуються корупційних дій інших людей, пов’язаних з найближчим оточенням Януковича в Адміністрації президента », — відзначив« бютівець ». 

«Я закликаю журналістів прореагувати належним чином , якщо зі мною щось трапиться », — сказав Забзалюк. При цьому він зазначив, що «цих матеріалів про злочини достатньо». Нагадаємо, в середу, 8 лютого, народний депутат Роман Забзалюк повідомив, що за перехід з фракції «БЮТ- Батьківщина »до групи« Реформи заради майбутнього »йому заплатили 450 тис. доларів і два рази по 25 тис. доларів за кожен місяць перебування в групі. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.