RSS

Украинские новости

Офицеров-патриотов призывают арестовать Януковича и его Семью

  •      63

Появившаяся на Facebook`е группа РЕВОЛЮЦІЙНА ВІЙСЬКОВА РАДА призывает высшее военно-политическое руководство Украины, а также патриотично настроенный офицерский состав силовых ведомств объединиться с целью произведения ареста формального главы государства Виктора Януковича и его ближайшего окружения.

 

Единственным известным модератором группы является репатриант из Канады, львовский юрист Зиновий Андрухив. В профиле сообщества используется портрет создателя военной разведки ГУР, генерал-лейтенанта СБУ в отставке Александра Скипалького.

Свои отношения с РЕВОЛЮЦІЙНА ВІЙСЬКОВА РАДА генерал пока что не комментирует.

Текст обращения передаём на языке оригинала

 

Революційна Військова Рада заявляє: серія вибухів у Дніпропетровську організована Донецькою мафією з метою залякати народ у переддень революційних виступів. Перебуваючи в паніці злочинний режим погодився на організацію цих терактіів, щоб мати підставу для запровадження надзвичайного стану в Україні. Доказами цього є використання зарядів вибухівки промислового призначення малої потужності, потерпілі серед цивільного населення, багатосерійність вибухів (10) в громадських місцях центральної частини міста. Військові експерти відзначають «топорний» почерк злочинців і виключають будь — яку причетність СБУ до цих подій. Якби це були кримінальні «разборки», то вибухи були би більшої потужності, а їх жертвами кримінальні авторитети чи бізнесмени.

 

Революційна Рада України закликає всіх патріотів вийти у травні на Майдан 2012 — мирну революцію за права і владу Народу — всенародне повстання проти тоталітарного режиму, чи український джіхад — хрестовий похід народу проти сатанинської влади. Називайте як хочете, але виходьте, бо ми ж люди!

 

Додаток до наказу № 1 від 25 березня 2012 р. У зв’язку з підготовкою до травневого «мирного повстання» народу проти банди — організованої злочинної групи партії регіонів, яка узурпувала всю владу шляхом шахрайства, НАКАЗУЮ :
1. Всім офіцерам — патріотам СБУ, МВС і Збройних Сил України розробити автономні плани арешту пр-та Януковича і його найближчого оточення — сімейного клану: Азарова, Саламатіна, Пшонку. За виконання цього наказу учасники операції будуть нагороджені званням Героя України із врученням державної премії в розмірі 10 млн грн кожному.
2. Голові СБУ Ігорю Калініну та міністру МВС Віталію Захарченку розробити окремий план арешту банди і виконати до 10 травня 2012 р. За невиконання цього наказу Ви будете арештовані та відповідати перед революційним трибуналом.
3. Попереджую вищий командний і рядовий склад силових структур про кримінальну відповідальність за співпрацю з бандою, за віддання чи виконання злочинних наказів про застосування сили проти мирних зборів і походів, мітингів і демонстрацій громадян.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.