RSS

Украинские новости

Председателя Тернопольской ОГА объявили в розыскГолову Тернопільської ОДА оголосили в розшук

  •      257

«Председатель Тернопольской облгосадминистрации В.А.Хоптян разыскивается в связи с систематическим неуплатой коммунальных услуг «. 
Сообщения такого содержания появились на объявлениях, которые распространяются по городу.

На объявлении две фотографии Хоптяна, а также указано особые приметы, которыми авторы листовки считают «средний рост, волосы могут быть перекрашены в другой цвет, к женщинам говорит через «бля …», передвигается с помощью черного джипа, боится депутатов областного совета».

В объявления также сказано, что Хоптян «постоянно находится в Киеве», последний раз был замечен на фуршете у Президента.Тому, кто найдет голову ТОГА, обещают вознаграждение в виде нагрудного значка «Честь и слава Тернопольщины».

«Голова Тернопільської облдержадміністрації В.А.Хоптян розшукується у зв’язку з систематичною несплатою комунальних послуг ТОДА». Повідомлення такого змісту з’явилися на оголошеннях, які розповсюджуються містом.

На оголошенні дві фотографії Хоптяна, а також вказано особливі прикмети, якими автори листівки вважають «середній зріст, волосся може бути перефарбоване в інший колір, до жінок говорить через «бля…», пересувається за допомогою чорного джипа, боїться депутатів обласної ради».

В оголошення також сказано, що Хоптян «постійно знаходиться в Києві», востаннє був помічний на бенкеті в Президента. Тому, хто знайде голову ТОДА, обіцяють винагороду у вигляді нагрудного значка «Честь і слава Тернопільщини».

Нагадаємо, 4 липня депутат обласної ради від ВО «Свобода» Володимир Стаюра виступив з ініціативою створити виконавчий комітет облради. В підготовленому ним проекті було передбачено, що виконком стане виконавчим та розпорядчим органом на території області й візьме на себе всю повноту влади і відповідальність за суспільно-політичну ситуацію в області. При цьому рішення Тернопільської облради від 16 липня 2002 року №27 «Про делегування обласній державній адміністрації повноважень обласної ради» було заплановано скасувати.

Однак, пізніше облрада не змогла створити власний виконком. Пропозиція включити дане питання до порядку денного 5 липня не набрала необхідної кількості голосів депутатів.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.