RSS

Украинские новости

Янукович сказал, что все украинцы должны жить так, как онЯнукович сказав, що всі українці повинні жити так, як він

  •      14

Ефективна підтримка реального сектору економіки, допомога вітчизняним виробникам у просуванні на зовнішні ринки сьогодні залишається одним із важливих завдань держави. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час спілкування з журналістами в Донецькій області.

Глава держави повідомив, що найближчим часом відбудеться нарада, де розглядатиметься саме тема просування продукції реального сектору національної економіки на зовнішні ринки. У заході візьмуть участь промисловці, представники українського бізнесу та влади, науковці тощо.

«Ми дивимося в майбутнє, і найближчим часом будемо проводити таку велику нараду з промисловцями з метою координації цієї роботи із залученням нашої науки, машинобудівної галузі», — сказав Віктор Янукович.

Президент водночас наголосив на важливості збереження існуючих ринків збуту нашої продукції поруч із виходом на нові ринки. Це, на його переконання, є одним з актуальних завдань зовнішньополітичного відомства України. «Ми шукаємо сьогодні партнерів, які б споживали українську продукцію», — сказав він. «…Наша зовнішня політика повинна мати ознаки економізації».

Глава держави також підкреслив, що Україна має працювати над збільшенням обсягів випуску товарів з високою доданою вартістю. «Враховуючи те, що Україна має значний промисловий потенціал, інтелектуальні кадри, ми зобов’язані орієнтувати нашу промисловість на випуск такої продукції», — сказав Віктор Янукович.

«Чим більше ми будемо випускати високоякісної, високотехнологічної продукції з високою доданою вартістю — тим краще буде фінансовий результат, за рахунок якого розвиватиметься держава, за рахунок якого ми виконаємо соціальні зобов’язання перед народом», — сказав Президент.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.