RSS

Украинские новости

Нове покоління Skoda Fabia представили в Парижі

  •      1

На Паризькому автосалоні компанія Skoda представила універсал Fabia нового покоління. Також на виставці пройшла публічна прем’єра цієї моделі з кузовом «хетчбек».

Об’єм багажного відділення універсала збільшився з 426 до 530 літрів порівняно з універсалом «Фабія» попереднього покоління. При опущених спинках другого ряду сидінь вільний простір у відсіку зросте до 1395 літрів (1225 літрів раніше).

Модель стала довшою попередника на 10 міліметрів (тепер її довжина становить 4257 міліметра), ширшою на 90 міліметрів (1732 міліметра) і нижчою на 31 міліметр (1467 міліметрів).

За рахунок використання в конструкції легеких матеріалів маса знизилася на 55 кілограмів. 

Крім того, «Шкода» розповіла про «практичних рішеннях» в салоні універсалу. Наприклад, простору для пляшок в передніх дверях стало більше, і тепер туди може поміститися ємність обсягу 1,5 літра. Також клієнтам за доплату буде пропонуватися регульована фальшпідлога багажного відділення, яку можна закріпити в двох горизонтальних напрямках.

В моторну гамму універсалу увійшли ті ж мотори, що пропонуються для хетчбека Fabia — бензинові агрегати потужністю від 75 до 110 кінських сил, а також дизелі від 75 до 105 сил. Всі двигуни поєднуються або з механічною коробкою передач, або з «роботом» DSG.

«Фабія» Combi нового покоління надійде в продаж на початку 2015 року.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.