RSS

Украинские новости

Про львівську мажоритарку

  •      2

1. Троє з чотирьох переможців – лузери виборів-2012, які дочекалися другого шансу, постарались і взяли реванш. Будьте наполегливі

2. На округах треба працювати. Хороша Людина і Патріот, що спускається з небес за два місяці до виборів, львівського виборця не влаштовує. Навіть якщо парашутист за походженням львів’янин. Хоча «працювали» кандидати по-різному – хтось гречку роздавав, хтось фейсом на місцевому каналі торгував, — але сприймалися людьми як свої. Люди сподіваються від мажоритарника, що він буде дбати про округ, хоча різні виборці по-різному бачать цю турботу.

3. Долю 116-го вирішили 47 із 175 тисяч зареєстрованих виборців – трохи більше чверті, а вистачило би для перемоги ще набагато менше. Щоб перемогти на мажоритарці, достатньо консолідувати відносно найбільшу групу виборців. Можна це зробити гречкою, а можна розумним і добрим словом Залиште гречаний електорат гречкосіям і консолідуйте тих, хто хоче отримати вудку, а не рибу. З

4. Я сприймав майбутні результати по 116-му як репетицію боротьби між «Свободою» та «Самопоміччю» за Львів на місцевих виборах 2015-го. Насправді все складніше – замість «Свободи», яка вже відпрацьований матеріал, можуть з’явитись інші серйозні претенденти. Радий, що «Свобода» відшелестіла, але побоююсь, щоб на зміну їй не прийшло щось іще гірше типу ляшка.

5. Є умовні чотири складові успіху на мажоритарці:

а) Впізнаваність і позитивна репутація в окрузі

б) Гроші на рекламу або власний медіаресурс

в) Підтримка партійних брендів

г) Правильні меседжі, ідеї, добре продумана агітаційна кампанія

Нове обличчя (себто маловідома в окрузі людина) без грошей та партійної підтримки не перемагає на мажоритарці. Всі, хто ображався на мене за констатацію цього факту і казав щось типу «ось проголосуємо і буде прохідний», можуть і далі вважати, що дива не стаються через таких маловірів як я Але людина з правильними меседжами, яка починає працювати на свою майбутню перемогу вчасно, має шанс стати відомою в окрузі і виглядати так переконливо, що партійні бренди і спонсори стоятимуть у черзі, щоб її підтримати.

До наступних виборів може бути не так багато часу. Ворк, бітчез

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.