RSS

Украинские новости

СБУ: на Донбасi терористи створюють концтабори (видео)

  •      5

Із Боснією та Герцеговиною часів агресії Мілошевича порівнюють ситуацію на Донбасі у Службі безпеки України.

Там кажуть — на підконтрольних бойовикам територіях фактично діють справжні концентраційні табори, відбуваються масові страти людей, в тому числі й мирного населення.

В СБУ склали точну карту із зазначенням таких місць. У звільнених від бойовиків населених пунктах неодноразово знаходили масові поховання закатованих людей.

Інформацію про концтабори та масові могили в СБУ отримують з трьох джерел — від місцевих мешканців — свідків злочинів, від затриманих терористів і за каналами супутникової розвідки.

Українських громадян, які перебувають у заручниках у бойовиків — піддають тортурам та вбивають, кажуть у Службі безпеки.

«Вони мають всі ознаки концентраційних таборів. Люди тримаються в нелюдських умовах, під охороною, за колючим дротом. З перших днів — використовували неприпустиму практику тоталітарних режимів.

Замінили судові й інші правоохоронні органи каральними і створили так звані «трійки», які без суду і слідства хапали людей і їх розстрілювали або мордували, виносячи свої абсолютно незаконні вироки», — говорить радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.