RSS

Украинские новости

Телеканал «РАДА» у передстрайковому стані

  •      2

Колектив парламентського телеканалу «РАДА» погрожує зупинити трансляцію сесії Верховної Ради України. Причина – другий місяць поспіль працівники отримують жалюгідну заробітну плату — від 600 до 1500 грн.. Всі звернення до керівника каналу Василя Климчука не увінчалися успіхом. Директор, заручившись підтримкою родича – народного депутата України Миколи Томенка, самоусунувся від проблем та життя колективу, адже здебільшого займається розвитком іншого комерційного телеканалу — «HDFASHION», власником та керівником якого він є.

Усі звернення до директора працівників «РАДИ» ігноруються. Натомість, звучать погрози, залякування, і вказується «на двері». За останні два місяці вже звільнилися 15 працівників.

Колектив парламентського офіційно звернувся до керівництва Верховної Ради України з проханням утрутитися в ситуацію, що склалася на телеканалі. Насамперед, люди вимагають проведення комплексної перевірки діяльності каналу, поліпшення фінансового стану та усунення Климчука В.А. із займаної посади.

У разі нехтування вимогами працівників, телеканал готовий вдатися до крайніх заходів – оголосити страйк у день проведення пленарного засідання, а відтак, призупинити мовлення «РАДИ».

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.