RSS

Украинские новости

ТОП-5 порад як продовжити стійкість манікюру

  •      1
ТОП-5 порад як продовжити стійкість манікюру

Сумно, коли манікюр, на який ви витратили свій час і гроші, дуже швидко стає не ідеальним. Однак існують способи, як продовжити йому життя.

Порада №1 Якісні манікюрні інструменти

Помилково вважати, що тільки якість лаку впливає на стійкість манікюру. Його стійкість також залежить від інструментів, якими ви користуєтеся. Справа в тому, що пилочки з металу залишають на нігтях непомітні борозенки. Через них зчеплення лаку з нігтьової пластиною не таке міцне, як могло б бути, і лак починає швидко злазити. Всі манікюрні інструменти повинні бути виготовлені з самозаточуваної медичної сталі. На сьогодні найбільш якісними вважаються скляні пилочки.

Порада №2 Основа під лак

Завжди використовуйте основу під лак. Вона допомагає не тільки згладити поверхню нігтя, щоб лак краще тримався, але також захищає ніготь від шкідливих речовин, які часто містить лак, і живить нігтьову пластину корисними вітамінами.

Порада №3 Лак

Вважається, що лаки світлих відтінків, лаки-піски і глітер більш стійкі, ніж, наприклад, лаки темних, насичених відтінків. Якщо ви знаєте, що найближчим часом на манікюр часу точно не буде, віддавайте перевагу світлій гаммі. До того ж, невеликі відколи й подряпини на такому манікюрі менш помітні.

Порада №4 Нанесення лаку

Флакончик з лаком не слід струшувати, оскільки від цього в лаку можуть утворитися бульбашки повітря і покриття злізе швидше.

Зазвичай лак наноситься в два шари. Дуже важливо при цьому, дати час кожного шару трохи просохнути. Таким чином він краще закріпиться на нігтьовій пластині.

Порада №5 Верхнє захисне покриття

Після того, як ви покрили нігті кольоровим лаком, завжди використовуйте спеціальне верхнє покриття (топ). Воно додасть нігтям додатковий глянцевий блиск і також продовжить життя манікюру.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.