RSS

Украинские новости

"Вісімка, що ненавидить" — Тарантіно розпочинає зйомки нового вестерну

  •      6



Квентін Тарантіно розпочне зйомки нового фільму на початку грудня 2014. Це буде вестерн під назвою «Вісімка, що ненавидить» («Hateful Eight»). Зйомки відбуватимуться у штаті Колорадо. Про це повідомив Cultprostir.

В останні місяці Тарантіно витратив багато сил на боротьбу зі сценарними витоками: в мережі раз за разом з’являлися уривки зі сценарію його майбутнього фільму, що незмінно викликало гнів режисера. Шанувальники творчості автора «Кримінального чтива» зітхнули з полегшенням, коли нарешті була оголошена точна дата початку зйомок вестерну: 8 грудня. Бюджет картини складе $ 44 млн, що значно менше бюджетів останніх картин режисера. Так, зйомки «Джанго Звільненого» обійшлися в $100 млн.

Офіційного оголошення акторського складу фільму ще не було. Серед голлівудських зірок, чия участь передбачається в проекті: Семьюель Л. Джексон, Курт Рассел, Майкл Медсен, Тім Рот, Амбер Темблін, Брюс Дерн і Джеймс Паркс.

«Мені так сподобалося працювати над «Джанго» і я так люблю вестерни, як жанр, що я вирішив зняти ще один. Я вже знаю, що до чого і планую отримати від роботи величезне задоволення» — заявив в інтерв’ю Тарантіно. Прокат фільму заплановано на осінь 2015.

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.