RSS

Украинские новости

"Волинь" і "Ворскла" забили на двох чотири м’ячі

  •      0



В рамках 8-го туру УПЛ «Волинь» вдома зіграла внічию 2: 2 з полтавською «Ворсклою». Відзначимо, що останні чотири матчі між цими суперниками завершилися внічию.

У першому таймі йшла рівна гра і нульовий рахунок на табло це справедливо відображав. Полтавчани розпочали бадьоріше, але з часом господарі заволоділи ініціативою і створили кілька небезпечних моментів.

Друга сорокап’ятихвилинка почалася з гола «Волині», забив Бікфалві на 53-й хвилині. А після цього пішла гра «в одні ворота». У гостей не виходить налагодити контроль над м’ячем. Атаки виходили хаотичні і неакцентовані і лише до середини тайму підопічні Сачка змогли організувати першу контратаку.

А вже на 78-й хвилині Турсунов зрівняв рахунок. Решта 10 хвилин пройшли феєрично. Спершу Бойко видалив Бабенко і поставив неочевидний пенальті «Ворсклі» — 2:1 (Мариотто 86), а через дві хвилини Дедечко зрівняв рахунок 2: 2.

«Волинь» (Луцьк) — «Ворскла» (Полтава) — 2:2 (0:0)

Голи: Бікфалві 54 (пенальті) — 1:0, Турсунов 78 — 1:1, Мариотто 86 — 2:1, Дедечко 89 — 2:2.

«Волинь»: Кичак, Сімінін, Жунич, Приндета, Шабанов, Бікфалві, Федорчук (Новак 90), Бабенко, Матей, Мемешев (Гуменюк 57, Козьбан 80), Мариотто

«Ворскла»: Богуш, Даллку, Чеснаков, Сапай, Ткачук, Скляр, Громов, Турсунов, Дедечко, Янузі (Кривошеєнко 75), Ковпак (Баранник 59)

Попередження: Бабенко 40, Мариотто 87 Матей 89- Даллку 32

Вилучення: Бабенко 83

Джерело


Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.