RSS

Украинские новости

Бунт в России может произойти уже в следующем году — Касьянов

  •      1
Бунт в России может произойти уже в следующем году - Касьянов
hvylya.net

Російські бізнесмени не підуть на акції протесту проти влади через страх перед Путіним, зате середній клас може вийти з протестами вже наступного року.

Про це екс-прем’єр-міністр Росії Михайло Касьянов сказав в ефірі телеканалу новин «24», передає «Укрінформ».

«Ніякий «бізнесовий бунт» не можливий, тому що всі бізнесмени дуже сильно бояться, тремтять як кленові листки. Дехто виїхав у Лондон або ще кудись, дехто тут сидить тихенько, тому що (у Росії — ред.) склалася така система, що будь-яка думка, відмінна від влади, призводить до того, що бізнесмена позбавляють усіх активів і всього бізнесу», — зазначив Касьянов.

Зокрема, за його словами, бунт може початися вже наступного року.

«На вулиці буде виходити середній клас. Це для початку — ті самі люди, які виходили у грудні 2011 року (коли в нас були сфальсифіковані вибори)… Я думаю, що не тільки середній клас, а й інші групи населення уже в наступному році будуть значно активніше себе поводити. Терпіння громадян наступного року почне закінчуватися», — наголосив екс-глава російського уряду.

«Те, що відбувається сьогодні з економікою і фінансовою системою, — це дуже великі проблеми, з яких вилізти можна лише через політичні реформи. Фактично — через повну заміну влади і формування нового політичного курсу іншими людьми», — додав Касьянов.

Нагадаємо, ціна на нафту та російський рубль стрімко падають.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.