RSS

Украинские новости

Мерзенність, як вона є

  •      7

26 лютого минулого року кримські татари вийшли чи не на єдиний за увесь період Революції гідності масовий мітинг на підтримку єдності України. Через те, що сепаратисти вже реалізовували план анексії, вони спровокували і штовханину під час цього мітингу. Під час цього один чоловік помер від серцевого нападу, а жінку затоптали в натовпі. І ще досі, і ще й на сьогодні т.зв. кримська прокуратура веде слідство з цього приводу, тягає на допити кримськотатарських активістів. Використовує це для залякування громади і паралізування керівних структур криськотатарського руху.

Через тиждень, 3 березня минулого року наш співгромадянин Решат Аметов вийшов на одиночний мовчазний протест проти окупації Криму. Він зник в присутності і за участі т.зв. «самооборони Криму» і пізніше був знайдений мертвим.

Слідство у справі припинено через «неможливість знайти вбивць».

Оцим виродкам, які зараз називають себе кримською владою, я би радив уже підшуковувати собі якусь елітну нерухомість в Сизрані, Нягоні, Сиктивкарі чи в іншій росйській дірі. Просто пройде небагато часу і вас шукатимуть. В Москві і Петербурзі теж.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.