RSS

Украинские новости

На Полтавщине ставленнику президента преподнесли тыкву

  •      0
На Полтавщине ставленнику президента преподнесли тыкву
Анатолий Ханко. Фото: gazeta.ua

У Решетилівці мали представити нового голову районної державної адміністрації Романа Перепелицю. Але місцеві мешканці виступили категорично проти, адже кандидатуру нового очільника району не погодили з громадянами.

Більше 200 решетилівців заблокували роботу РДА та вручили новопризначеному чиновникові гарбуза.

«Проблема не у ставленикові президента як такому. Попередній був ставлеником «Батьківщини». Усі досягнення Майдану намагається нівелювати зграя пристосуванців! Влада розставляє на посади зручних людей, аби продовжувати грабувати простих українців. Ще за часів Януковича район був ласим шматком для чиновників, котрі хотіли загарбати тутешню землю. Чому призначають людину з іншого району? Щоб він «тихцем» провів адміністративно-територіальну реформу, розпорядився місцевою землею на догоду олігархам, довершив «оптимізацію», розпочату «папєрєдніками». Таке сумнівне призначення громада та свободівці розцінюють, як загравання чинного голови ОДА з «регіоналами» і місцевими латифундистами До того ж нового голову призначили тихцем. Він не місцевий. На роботу їздитиме аж із Полтави», – пояснює громадський активіст, заступник голови Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Анатолій Ханко.

Присутні мешканці одностайно проголосували за пропозицію місцевого «Майдану» не визнавати Перепелицю головою РДА, і висунули вимогу призначити і погодити кандидатуру очільника району з громадою.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.