RSS

Украинские новости

Маркевич не пошёл на минимальное поражение и провёл удачные замены – пять мыслей после матча "Наполи" — "Днепр"

  •      0
Маркевич не пошёл на минимальное поражение и провёл удачные замены – пять мыслей после матча "Наполи" - "Днепр"
Возможно, мяч Селезнева станет решающим в противостоянии «Днепра» и «Наполи» fcdnipro.ua

«Дніпро» на виїзді звів до нічиєї першу півфінальну гру Ліги Європи проти італійського «Наполі» — 1:1. Повторний поєдинок відбудеться 14 травня у Києві. А поки що – висновки після неаполітанського.

1. Не варто впадати в крайнощі і робити далекосяжні висновки про силу італійського футболу після того як «Динамо» програло «Фіорентині». Перелякані й розгублені кияни встигли налякати всю країну. Звісно, італійський футбол дуже сильний. Звісно, «Наполі» певною мірою можна вважати суперклубом. Але боятися їх так, як боялося «Динамо» «фіалок», не слід. Треба спокійно грати у свою гру. Неаполітанці тиснули, володіли м’ячем, але такого неподобства, як у матчі в Флоренції, не було. У першому таймі матчу на «Сан Паоло» — так точно.

2. Якщо одного разу фортуна змилостивилася над «Дніпром», то це не значить, що запаси талану вичерпалися. Чи не вперше за історію єврокубків суддя зарахував наш гол, забитий із офсайду. Більше нагод відзначитися ми не мали. Ну, то й не треба. Тепер хай італійці думають, як їм ламати оборону «Дніпра» в Києві.

3. Мирон Маркевич може вважатися майстром протистояння італійським командам. Принаймні його команди завжди знають, що їм треба робити на полі. Плюс вдалі заміни. І Гама, і Безус, і Селезньов посилили гру українців. Значить, їхнього тренера не влаштовувала мінімальна поразка. Тепер Мирону Богдановичу треба вгадати зі складом на матч-відповідь.

4. Ми готувалися капітулювати після першого матчу, але тепер зажевріла невелика надія на фінал у Варшаві. Цією нічиєю «Дніпро» довів, що він не випадковий гість у півфіналі. А хвалена «Фіорентина» натомість може зосередитися на серії «А». Удвічі приємніше усвідомлювати, що це перша гра раунду плей-офф, де «Наполі» не розгромив свого суперника.

5. Євгену Коноплянці після сьогоднішньої гри варто перестати насміхатися над умінням Селезньова забивати голи у порожні ворота. Хтозна, можливо, м’яч Селезньова стане вирішальним у протистоянні. Щодо Коно, то він провів один із найкращих матчів навесні. Коли Євген «заводиться», то може показати гру справді світового зразка. Інша річ, що захисники стерегли лідера дніпрян. Принаймні перед потенційними покупцями Женя показав чого вартий.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.