RSS

Украинские новости

Усім бажаючим працювати в Донецькій обласній адміністрації раджу…

  •      0

Вчорашня робоча поїздка до Маріуполя видалась насиченою. Оглянув фортифікаційні споруди – готовність другої лінії на 90-95%, тож за п’ять-шість днів Міноборони буде приймати в експлуатацію. Відбулись робочі наради і зустрічі. Надвечір, незважаючи на втому, отримав справжній заряд натхнення після зустрічі з громадськістю міста. Було багато запитань, жвавих дискусій, зацікавленість, справжня стурбованість поточною ситуацією, інтерес та бажання брати участь у покращенні життя Маріуполя.

Торкнулися і питання критики діяльності колишніх очільників області. Від себе зазначу: критикувати попередників – останнє, що може робити людина. Оцінку їх діям повинні давати люди.

Ще одне серйозне питання, яке виникло під час зустрічі та яке мені часто задають користувачі Facebook у коментарях до постів, – бажання долучитися до спільної роботи в обласній адміністрації. Усім бажаючим посісти ту чи іншу посаду, раджу подавати свої концепції і бачення розвитку галузей, напрямків роботи. Єдине, що можу обіцяти – жоден нардеп, олігарх, представник бізнесу не буде впливати на мої рішення щодо майбутніх призначень. Жодні їхні підписи чи клопотання – не цікавлять. Концепція, попередні чесноти, бекґраунд – ось мікс, який впливатиме на мої рішення про кадрові призначення до ОДА.

Подавайте свої концепції до приймальні апарату Донецької облдержадміністрації. Все вирішуватиме чесна конкуренція.

Источник: Facebook

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.