RSS

Украинские новости

Крим — інструмент Кремля в боротьбі з єдиною Європою

  •      0

Спроби Кремля організувати візити в Крим представників лояльних Москві політичних сил Європи мають на меті продемонструвати «наявність альтернативної позиції» в ЄС та «легітимізацію» анексії Криму в складі РФ.

Росія намагається нав’язати Європі свою лінію поведінки: порушення домовленостей, ігнорування норм та системи міжнародного права. Наявність таких «альтернативних» позицій – це вже не гра для внутрішньополітичної аудиторії Росії, це підготовка до удару по Єдиній Європі. Наступним завданням Кремля є розкол Європи та стимулювання конфлікту по лінії ЄС-США. Підтримка Росією ультраправих сил в багатьох державах Європи спрямована на посилення руху євроскептиків та приведення їх до влади. Москві потрібна розділена Європа, що полегшить Кремлю вплив на більшість цих країн.

Крим сьогодні для Росії є не тільки цінною військовою базою та сигналом рішучості і сили влади для російського електорату але й інструментом майбутньої боротьби з Європою. Проголошуючи нігілізм міжнародного права, Росія створює нову систему, що базується виключно на силі ядерного потенціалу.

Источник: Facebook

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.