RSS

Украинские новости

Три російські гвинтокрили збито біля Гостомеля, десантники порозбігалися (оновлено)

  •      95

Три російські гвинтокрили збито українською ППО біля аеропорту Гостомеля. Така інформація пролунала о 12:46 в ефірі телеканалу «Рада». 

Окрім цього, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про збиття ворожого вертольоту Ка-52 над Межигірʼям.

«Щойно була атака російських вертолтів з виводком десанту на аеродром Гостомель. Іде бій. Збито 3 вертольоти противника», – додав Геращенко. 

«Підбитий російський гелікоптер сів під Гостомелем. Десантники розбігалися. Спецназ поліції прочісує місцевість», – написав він.

Від початку нового наступу на Україну, який президент РФ Володимир Путін оголосив вранці, захисники знищили сім ворожих літаків. У бою за місто Щастя на Луганщині знищено багато окупаційної техніки і близько 50 ворогів. Місто відбито українськими захисниками. Відбито також Маріуполь. Наступ Росії у Чернігівській області зупинено. 

Нагадаємо, міністр оборони України закликав усіх, хто готовий і вміє тримати зброю в руках, йти до лав тероборони. Інформація про адреси бригад і батальйонів тероборони – на сайті https://sprotyv.in.ua. Також голова Національної поліції України Ігор Клименко віддав наказ керівникам головних управлінь Нацполіції в областях видавати зброю ветеранам органів внутрішніх справ.

Українці також можуть здати кров у лікарнях для поранених бійців. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.