RSS

Украинские новости

Прем’єр Ізраїлю пропонував Зеленському капітулювати перед Путіним

  •      196

Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет під час телефонної розмови порекомендував президенту України Володимиру Зеленському прийняти умови Росії щодо припинення війни. Зокрема, визнання російського суверенітету над Кримом і закріплення нейтрального статусу України.

Про це повідомляє The Jerusalem Post

За словами джерела видання в українському уряді, прем’єр Ізраїлю ініціював телефонну розмову з Володимиром Зеленським. В ході розмови, яка відбулася 8 березня, він порадив президенту України погодитись на умови Росії.

«На вашому місці я б подумав про життя свого народу і прийняв пропозицію», – нібито сказав Беннетт.У свою чергу Зеленський дав коротку відповідь: «Я вас зрозумів». «То есть был послан за российским кораблем. Ред.»

Співрозмовник The Jerusalem Post додав, що Зеленському не сподобалася така порада від ізраїльського прем’єра.«Беннет сказав нам здатися. Ми не маємо наміру цього робити. Ми знаємо, що пропозиція Путіна – це тільки початок», – заявив він. 

Нагадаємо, 5 березня прем’єр Ізраїлю побував із неоголошеним візитом у Москві для переговорів з президентом Володимиром Путіним щодо війни з Україною.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.