RSS

Украинские новости

Прокурора Фролову в суді обізвали «сучк…»

  •      1

Депутат Верховної Ради Юрій Кармазін  покинув зал засідань Печерського райсуду Києва на вимогу судді Кірєєва.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua із залу суду.

Під час зачитування прокурором Фролової — у рамках участі в дебатах — депутат від НУ-НС Юрій Кармазін підскочив з місця, голосно звинувативши її у брехні.

У той теж момент суддя Кірєєв зажадав дотримуватися тиші в залі і не порушувати кодекс, на що Кармазін вигукнув: «Я його писав. Я його знаю. А ви — хлопчисько — мене не вчіть».

Після того він продовжив критично висловлюватися щодо того, що раніше зачитувала Фролова. Кармазіна присутні підтримали оплесками. У свою чергу, Кірєєв знову закликав відновити порядок в залі суду, зажадавши вивести з будівлі Крамазіна.

«Я вийду, суддя Кірєєв, але не тому що ви цього хочете. Тому що мені на вас дивитися огидно», — заявив Кармазін судді. — А ти, Юля (сказав він, звертаючись до Юлії Тимошенко), тримайся «.

У той час як нунсівець залишав засідання, активіст чернігівської «Батьківщини» Микола Медведєв, вигукнувши з заднього ряду, звернувся до судді: «Ви спати лягаєте як, зі своєю совістю? Вас люди будуть судити і народ України».

Кірєєв зажадав силою вивести порушує порядок бютівця. «Я вийду сам, — заявив Медведєв. — У мене двоє дітей. Мені, на відміну від вас, соромно».

«А ви, люди, — звернувся він до присутніх, — не гнити голови і не мовчіть». Після чого звернувся до Фролової: Адже ви брешете людям в обличчя «.

У цей момент хтось із задніх поруч залу вигукнув «сучка ..» на адресу прокурора.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.