RSS

Украинские новости

Афганці дали Верховній Раді термін для саморозпуску

  •      12

Представники форуму громадських організацій вимагають від Верховної Ради саморозпуститися і призначити дату дострокових виборів.

Про це йдеться в їх зверненнях до народних депутатів та Президента України Віктора Януковича, прийнятих на форумі, який пройшов у п’ятницю, 14 жовтня в Києві, — повідомляє кореспондент «Острова» з місця події.

Депутатам дали крайній термін до 3 листопада, після чого якщо вимоги про саморозпуск не будуть виконані учасники форуму обіцяють розпочати акцію громадянської непокори .

«Ви дискредитували себе щоденним звуженням і скасуванням соціальних, економічних, і цивільних прав і свобод, погіршенням нашого життя, знищенням майбутнього наших дітей постійними спробами перетворити наш народ на рабів і жебраків. Цинічним зневагою до конституції голосуванням чужими картками самовільним продовженням ваших повноважень ви поставили себе поза законом. Ви втратили юридичну легітимність і загальне визнання. Ви повинні піти самі. Інакше ми вам допоможемо це зробити «, — йдеться у зверненні.

У документах зазначено, що це звернення підтримали «представники сотень громадянських організацій та понад 30 тисяч ініціативних груп з усіх регіонів». Не дивлячись на те, що на виступ на форумі записалися за словами організаторів понад 300 осіб нікому не дали слова.

Форум, який тривав всього 30 хвилин, почався і завершився виступами його організаторів.Людям пояснили, що зараз не час для розмов і запропонували вже зараз відправитися в регіони «для роботи з людьми».

У президії Форуму були один з активістів «податкового майдану» Олександр Данилюк, який представляє організацію «Спільна справа» та представники Всеукраїнської організації воїнів-інтернаціоналістів «Ніхто крім нас». Саме ці організації виступили головними організаторами форуму.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.