RSS

Украинские новости

Вбито фотокореспондент «2000» Віталій Розвадовський: версія МВС — «побутовий конфлікт»

  •      16

28 листопада 2011 приблизно о 23 годині біля під’їзду будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168, був убитий фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський, 1981 р. н.

Про це повідомляє редакція газети «2000».

Як повідомили в ЦГЗ УМВС у Києві, порушено кримінальну справу за ст. 115 КК (умисне вбивство).

У «2000» Віталій Геннадійович пропрацював 9 років, його фотографії також часто публікувалися під псевдонімом Віталій Січень.

Як пише в Facebook журналіст Мустафа Найєм, імовірно, вбивця шукав флешку, що належить Віталію. 

«Ось, що відомо, — пише Мустафа. — О 19:30 його (Розвадовського — ред.) Забрав його друг Олександр Воскресенський з інтерв’ю з Лео Клаб (з ким було інтерв’ю — невідомо). Вони поїхали додому. Віталік жив на вул Лаврської , а не на Харківському масиві, як каже міліція. Удома він залишив апаратуру і поїхав до редакції 2000. О 21:30 він телефонував Воскресенським. На Харківський масив він поїхав зі своїм другом Ярославом Полушкіна (якийсь родич колишнього редактора КП). На них напали в під’їзді. Полшукін в реанімації. Флешка у міліції «.

Користувач Nataly Stepanyuk написала, що навпроти цього будинку (ХШ 168), де напали на журналіста, «знаходиться лікарня Червоний хутір, в якій його відмовилися прийняти і відправили в іншу. Його так і не довезли помер від втрати крові».

Оновлено станом на 15:15

Як заявив заступник начальника відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС у м. Києві Володимир Дмитренко, Розвадовський отримав численні ножові поранення в голову і помер від втрати крові.

«Бійка почалася приблизно о 23:00, смерть зафіксована близько 3 години ночі. Міліція швидко встановила особу потерпілого, відразу була повідомлено керівництво », — зазначив Дмитренко.За його словами, вбивство може бути незабаром розкрито.

«У нас є підозрюваний. Саме в цей момент його затримують. Деталі зможу розповісти після його затримання. Вже можна стверджувати, що підтверджується основна версія — побутовий конфлікт. Він трапився на сходовій клітці, недалеко від квартири убитого. Причина конфлікту буде встановлюватися, адже з підозрюваним ми ще не спілкувалися. З зібраними доказами можна на 80% сказати, що причина вбивства не пов’язана з журналістською діяльністю », — підкреслили в ГУ МВС.

Оновлено станом на 15:25

Підозрюваний у вбивстві фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського, затримано.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомив заступник начальника прес-служби столичної міліції Володимир Дмитренко. За його словами, основна версія — вбивство на побутовому грунті.

 

Коментуючи поширену в мережі інтернет інформацію про те, що найближча до місця злочину лікарня на «Червоному Хуторі» не прийняла спливаючого кров’ю фотокореспондента, Дмитренко сказав: «Як не прийняла? Він помер під час операції. Я не знаю, звідки така інформація. Його повезли в ЛШМД (Лікарню швидкої медичної допомоги, — ред.) відразу ж. по 103 пішло повідомлення про те, що доставлений чоловік з ножовими пораненнями «.

При цьому Дмитренко спростував інформацію про те, що окрім самого фотокореспондента був поранений його друг: «Ні, він (Розвадовський, — ред.) Був один. Бійка була один на один».

За його словами, слідство підтверджує, що злочин скоєно на побутовому грунті.

Коментуючи на прохання кореспондента ЛІГАБізнесІнформ інформацію журналістів про те, що міліція нібито вилучила у загиблого якусь флешку, Дмитренко сказав: «Та ні, я вас благаю. Кіно надивилися. Менше телевізор дивитися треба. Звичайна битовуха».

lb.ua

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.