RSS

Украинские новости

В Іванівській області важко поранений глава управління ФАС

  •      4

В Іваново скоєно замах на керівника обласного управління Федеральної антимонопольної служби (ФАС) Олександра Боровкова. Він госпіталізований з важкими вогнепальними пораненнями, повідомляє РИА Новости .

За словами джерела агентства в правоохоронних органах, чиновник був поранений в ногу і в живіт. Замах було скоєно поруч з офісом управління.

У прес-службі ФАС підтвердили факт замаху на Боровкова, додавши, що він знаходиться у важкому стані.

У твіттері начальника поліції Івановської області Олександра Римського йдеться , що Боровков отримав три поранення і йому роблять операцію. За цими даними, дві кулі потрапили потерпілому в груди, одна — у живіт.

Римський також повідомив, що роблять замах зникли з місця злочину на ВАЗ-2110 вишневого кольору. Прикмети стріляв у чиновника наступні: на вигляд 25-30 років, зріст 165-170 сантиметрів, в’язана шапка сіра, темні окуляри, коротка світло сіра куртка і темні брюки.

Боровков очолив управління ФАС в січні 2005 року. До цього він працював у керівництві Івановської області. Боровкова 51 рік, він уродженець Іваново, випускник місцевого текстильного інституту.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.