RSS

Украинские новости

Головний тренер збірної Англії подав у відставку

  •      0

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло подав у відставку, повідомляє Agence France-Presse .

Відставка італійського тренера сталася після того, як він зустрівся з головою Асоціації футболу Англії (FA) Девідом Бернстайном, повідомляє Reuters . На зустрічі Капелло обговорив з Бернстайном рішення Асоціації позбавити капітанської пов’язки в збірній Англії футболіста лондонського «Челсі» Джона Террі через звинувачення в расизмі.

Відомо, що Капелло виступив проти рішення Асоціації, про що, зокрема, заявив в інтерв’ю італійському телебаченню.

65-річний Капелло, який у минулому тренував італійські «Мілан», «Рому» і «Ювентус», а також мадридський «Реал», очолив збірну Англії в 2008 році. Капелло вивів команду на чемпіонат світу 2010 року в ПАР, де англійці вибули з боротьби в 1/8 фіналу.

У 2010 році італійський тренер оголосив, що залишить збірну Англії після чемпіонату Європи. Тоді ж FA розповсюдила заяву, в якому говорилося, що після відходу Капелло з посади тренера національної команди збірну очолить англійський фахівець.

У відбірковому турнірі Євро-2012 збірна Англії посіла перше місце в групі G. Судове засідання у справі Террі відбудеться в липні, вже після завершення чемпіонату Європи, готувати до якого Англію буде інший тренер.

Поки невідомо, хто саме змінить Капелло на посаді тренера збірної Англії. В кінці 2011 року джерела каналу ESPN в FA відзначали, що пост головного тренера збірної Англії може дістатися наставнику лондонського «Тоттенхема» Харрі Реднапп, або тренеру клубу «Вест Бромвіч Альбіон» Рою Ходжсону.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.