RSS

Украинские новости

«Регіонал» натякнув кримському спікеру україноненависнику, що той «не на своєму місці»

  •      3

Державний чиновник повинен знати мінімум три мови і мати високу політичну культуру. Про це заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи заяву спікера парламенту Криму Володимира Константинова про те, що його дратують надходять в автономію звернення від міністрів Кабміну українською мовою, передає Liga.net . 

«Кожен державний чиновник повинен знати як мінімум три мови: рідна — українська, а також російський, і міжнародний — англійська. А якщо у чиновника це не виходить, то виникає питання: а на своєму чи місці цей чиновник? », — Підкреслив нардеп-регіонал. За його словами, викликає питання внутрішня політична культура Константинова, якщо він «дозволяє собі так зневажливо говорити про державну мову ». 

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Криму Константинов заявив, що його дратує те, що центральні органи влади звертаються в АРК на українській мові. «Нас сьогодні найбільше дратує, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Ми ініціювали створення робочої групи, тому що знову пішла листування (українською мовою), ми знову почали відкочуватися назад. І відновлення цих прав буде для нас дуже важливим завданням », — сказав він. 

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.