RSS

Украинские новости

Ляшко: олігархи залякують активістів Радикальної партії

  •      0
Ляшко: олігархи залякують активістів Радикальної партії
Фото: elise.com.ua

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє про численні випадки нападів на членів його команди. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.


Так, за словами Олега Ляшка, від погроз зловмисники перейшли до дій. Зокрема, у ніч з 1 на 2 жовтня близько опівночі по вулиці Набережній, що в Івано-Франківську, невідомі підпалили автомобіль працівника обласного виборчого штабу Радикальної партії Зіновія Бойчука. Раніше було скоєно кілька нападів на агітаційні намети РПЛ у Запоріжжі, Дніпропетровську, Києві (Оболонь) та на Донеччині, активістів били і примушували згорнути діяльність.

Олег Ляшко переконаний, що всі ці випадки — справа рук олігархів, проти яких він веде боротьбу і які що є сили намагаються проскочити до парламенту на виборах.

«Ми заявляємо рішучий протест діям наших політичних опонентів, які стали на небезпечний шлях нечесної політичної боротьби. За вами гроші, але за нами — народ! Правда переможе!», — переконаний Олег Ляшко.

Радикальна партія закликає правоохоронні органи ретельно розслідувати напади на її активістів та вимагає притягнення винних до суворої відповідальності.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.