RSS

Украинские новости

Тягнибок доручив "свободівцям" в уряді звільнити усіх чиновників, які підпадають під люстрацію

  •      0
Тягнибок доручив "свободівцям" в уряді звільнити усіх чиновників, які підпадають під люстрацію
Фото: antikor.com.ua

Олег Тягнибок заявив, що відразу після ухвалення закону «Про очищення влади» в парламенті він дав доручення представникам «Свободи» в центральних та місцевих органах виконавчої влади розпочати здійснення люстраційної перевірки.

«Зокрема, я доручив найближчим часом звільнити усіх чиновників, які підпадають під люстраційні вимоги ухваленого закону», — повідомив політик.
Як зазначає Тягнибок, за минулі півроку роботи в центральних та місцевих органах влади «свободівці» за результатами службових розслідувань ініціювали звільнення кілька сотень чиновників керівної ланки.

Він також закликав громадських активістів і журналістів взяти активну участь у люстрації напередодні виборів.
«Якщо громадськість надасть нам докази невідповідності котрогось із наших кандидатів вимогам закону «Про очищення влади» або іншим антикорупційним законодавчим нормам, такого кандидата буде відкликано», — стверджує очільник українських націоналістів.

Нагадаємо, 1 жовтня міністри-«свободівці» Андрій Мохник та Ігор Швайка повідомили про початок процесу люстрації у відомствах, що вони очолюють: Міністерстві екології та Міністерстві аграрної політики та продовольства відповідно.

Related Images:

Система Orphus

Украинские новости © 2010-2023
Копирование материалов разрешено при условии прямой гиперссылки на Украинские новости

Материалы с пометкой «имидж» публикуются на правах рекламы и ответственность за их содержание несет рекламодатель.